жилищен за проданЗА ПРОДАН

48.000€
 • етаж: партер
 • стаи: 1
 • бани: 1
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

96.000€
 • етаж: 1+
 • стаи: 3
 • бани: 1
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

190.000€
 • етаж: 1+
 • стаи: 3
 • бани: 1
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

42.000€
 • етаж: полу сутерен
 • стаи: 2
 • бани: 1
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

128.000€
 • етаж: 1
 • стаи: 2
 • бани: 1
 • Климатик
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

65.000€
 • етаж: 1+
 • стаи: 2
 • бани: 1
 • Климатик
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

72.000€
 • етаж: 1+
 • стаи: 1
 • бани: 1
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

62.000€
 • етаж: мецанин
 • стаи: 2
 • бани: 1
 • Климатик
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

апартаментче 41 m2

Palaios Sidirodromikos Stathmos

48.000€
 • етаж: 3
 • стаи: 1
 • бани: 1
 • НОВА
ПОДРОБНОСТИ

ЗА ПРОДАН

175.000€
 • етаж: 3
 • стаи: 3
 • бани: 1
 • Климатик
ПОДРОБНОСТИ
Преглед на имотаТърсене


Препоръчани