стамбени фор СалеПРОДАЈА

стан 110 m2

Charilaou

117.000€
 • спрат: 1+
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 59 m2

Charilaou

70.000€
 • спрат: 2
 • собе: 1
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 100 m2

Thermaikos

72.000€
 • спрат: 1+
 • собе: 2
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

90.000€
 • спрат: Полу подрум
 • собе: 3
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 115 m2

Kalamaria

190.000€
 • спрат: 1+
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

140.000€
 • спрат: 2
 • собе: 3
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 76 m2

Ormilia

42.000€
 • спрат: Полу подрум
 • собе: 2
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

128.000€
 • спрат: 1
 • собе: 2
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

72.000€
 • спрат: 1+
 • собе: 1
 • Купатила: 1
ДЕТАЉИ

ПРОДАЈА

стан 85 m2

Charilaou

62.000€
 • спрат: Полу приземље
 • собе: 2
 • Купатила: 1
 • Климатизација
ДЕТАЉИ
Погледај некретнинеПРЕТРАГА


феатуред